Seg

Förlåt, helgen var bra och helt ok resultat. Valle kom runt med 3 stopp som alla låg på mig och på våran orutin tillsammans som ekipage. Twice och jag fick ett stopp på hinder nr ett. Ingen av oss var igång och jag slarvade. Blir så besviken på mig själv när jag gör sånt. Älskar mina ponnyer och båda skötte sig superbra. Ingen av oss eller de har så mycket rutin än och det är bara på att vänta på rutinen. Snart sitter det och då blir de farliga. Båda är så sjukt fina i dressyren och det börjar bli ordning på hoppningen också. Stolt över att få jobba med de. Igår kom även Mysan tillbaka hem eftersom de som köpte henne hävde köpet. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>