Planer är ju bra att ha…

Men de är så svåra att följa. Red dock helt enligt plan i 1 meter med Asta och vi var felfria och fick en fjärdeplats med oss hem. I 110 var hon väldigt trött och vi var felfria till hinder nummer tre men valde att inte styra på hinder nummer fyra utan utgick. Hon kändes inte helt hundra och man kan ju säga att jag hade helt rätt. Idag så kom mormor och hämtade oss, något som hon bara gör när något gått åt helvete. Frågade på skoj vilken häst som mådde dåligt nu då eftersom samma sak hände förra veckan när Isa och Bella fick åka till akuten. Idag var det tydligen Astas och Älvans tur. Älvan halt på 2 ben och Asta förstoppad med lite kolik. Så nu sitter jag i boxen och vaktar häst som är inne på sin femte påse dropp idag. Livet med häst alltså… Aja, hörs imorgon 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>